• Nauja
TUYA ZigBee centralė

TUYA ZigBee centralė

34,41 €
Nėra mokesčio

Kompaktiško dydžio TUYA ZigBee išmanioji centralė (Gateway).


Ypatybės:
ZigBee centralė (Gateway) yra išmaniųjų namų įrenginių kontrolės centras, valdantis išmaniuosius prietaisus lokaliai (ZigBee ryšiu) ir nuotoliniu būdu per TUYA programėlę (prisijungia integruoto Wi-Fi modulio pagalba).
Centralė gali veikti su daugeliu ZigBee įrenginių, kaip dūmų detektorius, dujų/langų jutiklis, judesio detektorius, vandens nuotėkio jutiklis ir kt.
ZigBee protokolas užtikrina ryšio patikimumą ir saugumą. Prijungti ZigBee įrenginiai sukuria tinklą, kuriame bet kuris įrenginys gali paveikti kitus įrenginius. Jų konfigūracija ir duomenys saugomi vietiniame tinkle. Sujungus su įvairių tipų ZigBee įrenginiais, išmaniąją centralę galima naudoti kaip namų apsaugos sistemą, priešgaisrinės signalizacijos sistemą, aplinkos stebėjimo sistemą ir t. t.
Prietaisą galima susieti su TUYA SmartLife programėle, kad prijungti išmanųjį įrenginį, nustatyti jo veikimą nuotoliniu būdu, valdyti trečiųjų šalių prietaisus ir ZigBee prietaisų grupę, todėl jis pilnai atitinka išmaniųjų namų reikalavimus.
TUYA programėlė palaiko daugybę scenarijų ir laikmačių, bei daugiakalbę transliaciją. Scenarijai - tai kuomet galite programuoti prietaisus ar jų grupes, kad būtų įjungti ar išjungti esant tam tikrai temperatūrai, apšvietimui ar kitoms aplinkos sąlygoms (prijungus atitinkamą toms sąlygoms jutiklį), o taip pat atsižvelgiant į laiką ar įrenginių būsenas. Laikmačio nustatymas įgalina prietaisų veikimo tvarkaraštį, atgalinį ar pasikartojantį laikmatį.
Valdymas balsu suderinamas su Amazon Alexa ir Google Assistant sistemomis.
Prietaisas pasižymi itin mažu kompaktišku dydžiu.
Maitinimo sąsaja USB Type-C. Tinklo adapteris įsigyjamas atskirai.


Techniniai duomenys:
Įėjimo srovė: 1A.
Įtampa: DC 5V.
Ryšio protokolas: ZigBee 802.15.4.
Programėlė: Tuya Smart / SmartLife (Android, iOS).
Jungtis: USB Type-C.
Darbinė temperatūra: -10°C- +55°C.
Darbinė drėgmė: 10-90%RH (nekondensuoja).
Matmenys: 70x70x16 mm.
Svoris: 35g.
Spalva: balta.


Garantija: 24 mėn.



TUYA
HS083526
5 Vnt.
chat Komentarai (0)